Házirend


Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal
Szállás
Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 11:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.
Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.
Takarítás
A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Hosszabb tartózkodás esetén hetente egyszer a házigazda tiszta ágyneműt húz.
Szemét elhelyezése
A háztartási szemét gyűjtése a szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a nagy kukába. Az épület zárása Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát és a kaput kulcsra zárni!
Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt hely a kiépített tűzrakó hely környéke.
Tűzrakás, nyársalás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámok egyikén:
Balogh Ágnes 0620/4313010
Polgár Krisztián 0670/3659682

Foglalási szabályzat


Gyermekekre vonatkozó szabályok
Gyermekek részére kedvezményes árat biztosítunk 14 éves korig: 2000 ft/fő+IFA
Háziállatokra vonatkozó szabályok
Kisállatokra vonatkozó árunk: 2000 ft/fő+IFA
Fizetésre vonatkozó szabályok
A fizetés készpénzben vagy szépkártyával is megoldható bármelyik alszámláról az érkezés napján. A foglalás megerősítéseként 30% előleg fizetendő, melyet az alábbi számlaszámra kérünk utalni a foglalástól számított 3 napon belül:
Balogh Ágnes és Polgár Krisztián
11773456-31810025
Lemondásra vonatkozó szabályok
Az érkezési nap előtti 4. - 8. napon 30 % a kötbér (az előre fizetett foglaló). Az érkezési nap előtti 3. naptól, illetve meg nem jelenés esetén 100 % a kötbér.
Bejelentkezés / kijelentkezés
Bejelentkezés az érkezés napján 14:00 órától
Kijelentkezés az utazás napján 11:00 óráig
Étkezés
Az oldalon feltüntetett árak étkezést nem tartalmaznak, a szálláshelyen étkezés nem rendelhető.
Dohányzásra vonatkozó irányelv
A vendégház nemdohányzó. Dohányozni csak a tűzrakásra kijelölt helyen lehet. Minden anyagi, polgárjogi vagy büntetőjogi felelősség a szabálysértés elkövetőjét terheli.

© Produced by Chico, 2016